Uw specialist in maatwerk!
Uw partner in metaalhandel!
Uw specialist in maatwerk!
Uw partner in metaalhandel!
Uw specialist in maatwerk!

Welkom

Graag heten wij U van harte welkom op de website van Metaalcomfort BVBA. 

Metaalcomfort is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de metaalsector. Door deze jarenlange ervaring en vakkennis kunt U van ons een professioneel advies verwachten. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren zijn wij in staat de meest fantasierijke ideeën vorm te geven. Samen met U kijken wij, de ontwerpers en metaalbewerkers van Metaalcomfort, voor uw project en zorgen voor een professionele en kwalitatieve aanpak. Staal, inox en aluminium zijn immers onze passie!

Neem rustig de tijd om onze website te bezichtigen en vergeet zeker niet ons fotoalbum te bekijken, U kunt er heel wat van onze realisaties vinden.

Hebt U vragen, aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren.

Metaalcomfort sterk in maatwerk!

Werkwijze

 

Na het eerste contact zoeken wij samen met u naar de geschikte mogelijkheden en oplossingen die U wil voor uw trap, balustrade, terras, brievenbus, tafel, stukwerk, constructie, ...

Geen idee hoe je het moet oplossen? Een plan van de architect of een eigen ontwerp? Metaalcomfort helpt je graag op weg!

Metaalcomfort vervaardigd vrijwel alles op maat en dit in zowel staal, inox en aluminium. Na een bezoek zorgen wij voor een offerte op maat van uw vraag en noden.

Na uw goedkeuring, de nauwkeurige opmetingen en besprekingen wordt alles vervaardigd in onze ateliers. Ons eigen CAD-team staat de constructeurs bij om de soms complexe werken te verfijnen.

Onze eigen Metaalcomfort-plaatsingsploeg zorgt voor een professionele en propere installatie bij u met oog voor afwerking en detail.

 

 

 

 

TOP